Nyomtatás

Családi fotó pályázat

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. április 19.

Családi Kaleidoszkóp: Állítsuk össze az európai családok közös fotóalbumát! - A Nemzeti Erőforrás Minisztérium fotópályázata. A beküldők között értékes nyereményeket sorsolnak  ki.

Beküldési határidő: 2011. május 15-ig.  

Küldje be családja legszebb pillanatát megörökítő fotóját, amelyből kiderül: család nélkül lehet élni, de nem érdemes! Mutassuk be az európai családok sokszínűségét, hogy kiderüljön: a család a legnagyobb érték, éljünk bárhol Európában.


Olyan privát pillanatokat, megörökített élményeket várunk, amelyeket a családok hajlandóak megosztani a szélesebb közvéleménnyel is, hogy mindenki lássa: a család a legfőbb boldogság forrása.

A pályázatra megküldött családi emlékképekhez egymondatos képaláírást is várunk (ami lehet egy üzenet a még családalapítás előtt álló fiataloknak, esetleg, hogy mikor, hol és milyen alkalomból készült a felvétel, miért ez a legszebb pillanat a számukra).

A fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban várjuk jpg, pdf vagy tif formátumban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre 2011. május 15-ig.

Az értékeléshez a megfelelő méret a min. 2000 x 3000 pixel, 1,5 Mb.

A zsűrizést követően a nyertes képeket a publikáláshoz szükséges nagyobb méretben is bekérjük. Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet. A Családi Kaleidoszkóp előzsűrizett képei a www.kormany.hu kormányzati portálra is felkerülnek majd, ahol szavazni lehet a legmeghittebb pillanatot megörökítő képekre.

A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A legtöbb szavazatot kapott képeket díjazzuk és a nagyközönségnek is bemutatjuk.

(kormany.hu)

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból
Nem rendelkezik megfelelő jogokkal a hozzászólás megtekintéséhez vagy kiadásához.

Kiemelt videó

További videók